top of page

vr 15 okt

|

Gratis Webinar

Speelt je gevoeligheid je parten op het werk? Met deze inzichten kan je zelf aan de slag.

Dit kom je te weten in het webinar: - Hoe je gevoeligheid op een evenwichtige manier inzetten - Ergernis en frustratie begrijpen en ombuigen - Tips om niet langer het slachtoffer van je situatie te zijn - De sleutel om opnieuw aan het stuur van je leven te gaan staan

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Speelt je gevoeligheid je parten op het werk? Met deze inzichten kan je zelf aan de slag.
Speelt je gevoeligheid je parten op het werk? Met deze inzichten kan je zelf aan de slag.

Tijd en locatie

15 okt 2021, 12:00 – 13:30

Gratis Webinar

Over het evenement

Ben je (hoog)gevoelig en worstel je hier soms mee op het werk of thuis?

Ervaar je veel stress door prikkels en verwachtingen van buitenaf? Lijkt er wel altijd iets aan je te ‘trekken’ en krijg je daardoor geen rust?

Heeft je omgeving niet altijd begrip voor je gevoeligheid? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven, waardoor je jezelf vaak voorbij loopt? Snak je naar een manier om meer innerlijke rust te bereiken en op een evenwichtige manier in het leven te staan?

Weet dat je dit niet lijdzaam moet blijven ondergaan. Fijngevoeligheid is een mooie kwaliteit waar je wel wat handvatten voor nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan. Je daar bewust van worden is de eerste stap.

Wil jij jouw unieke gevoelige kwaliteiten duidelijker in de verf zetten en beter leren omgaan met je valkuilen?

In dit webinar krijg je niet de ‘klassieke’, ‘kant-en-klare’ tips rond hooggevoeligheid die je misschien al wel gelezen of gehoord hebt. Je gaat aan de slag met je eigen ervaringen om er je kwaliteiten en valkuilen uit te distilleren. Je leert welke hefboomvaardigheden voor jou belangrijk zijn om op een evenwichtige manier in het leven te staan, zowel op het werk als daarbuiten.

Dit webinar mag je absoluut niet missen. Het doorbreekt een aantal klassieke doch beperkende denkkaders. Je wil toch jouw hooggevoeligheid kunnen inzetten en niet jou ver weg van de wereld houden als een schuw vogeltje?!

Schrijf je nu in!

Wie zijn Els Dens en Nele Pessemier?

Els heeft de valkuilen van haar gevoeligheid van kindsbeen af ervaren. Hiervan bewust worden en haar kernkwaliteiten ontdekken was life-changing voor zowel haar levens- als haar loopbaanpad. Ze schoolde zich om van bio-ingenieur tot levenscoach en sinds 2012 begeleidt ze fijngevoelige mensen naar het vinden van meer levensvreugde en loopbaangeluk.

Nele Pessemier weet als geen ander hoe belangrijk het is om hooggevoeligheid een plaats te geven. En hoe je dit leert inzetten als een kracht. Hoe je als creatieve generalist verloren kan lopen tussen al je interesses. Maar ook hoe je daar balans in vindt.

Deel dit evenement

bottom of page