top of page

do 21 apr

|

Gratis Webinar

Webinar: Speelt je gevoeligheid je parten op het werk?

In samenwerking met 2 NextStep collega's. Dit kom je te weten: - Hoe je gevoeligheid op een evenwichtige manier inzetten - Ergernis en frustratie begrijpen en ombuigen - Tips om niet langer het slachtoffer van je situatie te zijn - De sleutel om opnieuw aan het stuur van je leven te gaan staan

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar: Speelt je gevoeligheid je parten op het werk?
Webinar: Speelt je gevoeligheid je parten op het werk?

Tijd en locatie

21 apr 2022, 20:00 – 21:30

Gratis Webinar

Over het evenement

Ben je (hoog)gevoelig en worstel je hier soms mee op het werk of thuis? 

Ervaar je veel stress door prikkels en verwachtingen van buitenaf? Lijkt er wel altijd iets aan je te ‘trekken’ en krijg je daardoor geen rust?

Heeft je omgeving niet altijd begrip voor je gevoeligheid? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven, waardoor je jezelf vaak voorbij loopt? Snak je naar een manier om meer innerlijke rust te bereiken en op een evenwichtige manier in het leven te staan?

Weet dat je dit niet lijdzaam moet blijven ondergaan. Fijngevoeligheid is een mooie kwaliteit waar je wel wat handvatten voor nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan. Je daar bewust van worden is de eerste stap.

Wil jij jouw unieke gevoelige kwaliteiten duidelijker in de verf zetten en beter leren omgaan met je valkuilen?

In dit webinar krijg je niet de ‘klassieke’, ‘kant-en-klare’ tips rond hooggevoeligheid die je misschien al wel gelezen of gehoord hebt. Je gaat aan de slag met je eigen ervaringen om er je kwaliteiten en valkuilen uit te distilleren. Je leert welke hefboomvaardigheden voor jou belangrijk zijn om op een evenwichtige manier in het leven te staan, zowel op het werk als daarbuiten.

Dit webinar mag je absoluut niet missen. Het doorbreekt een aantal klassieke doch beperkende denkkaders. Je wil toch jouw hooggevoeligheid kunnen inzetten en niet jou ver weg van de wereld houden als een schuw vogeltje?!

Schrijf je nu in via https://www.nextstepcoaching.be/overzicht-events/

Door NextStep coaches Nele Pessemier en Sabrina Heymans:

Nele Pessemier weet als geen ander hoe belangrijk het is om hooggevoeligheid een plaats te geven. En hoe je dit leert inzetten als een kracht. Hoe je als creatieve generalist verloren kan lopen tussen al je interesses. Maar ook hoe je daar balans in vindt.

Sabrina had zelf twee keer een burn-out nodig om te beseffen dat haar grootste kracht ligt in het mensgericht werken. Ze doorzwom dus best wel wat watertjes om te staan waar ze nu staat: een loopbaancoach die je helpt twijfels, stress of blokkades om te buigen tot kansen.

In samenwerking met Loopbaangeluk.be.

Deel dit evenement

bottom of page