top of page

Na de vakantie weer vol energie aan het werk... ? Of toch niet helemaal?

Bijgewerkt op: 25 jan. 2022


Vertoeven op ruim 2000 meter hoogte. Wandelingen hier kunnen uitdagend zijn, maar geven ook veel inzicht én uitzicht!
Vertoeven op ruim 2000 meter hoogte. Wandelingen hier kunnen uitdagend zijn, maar geven ook veel inzicht én uitzicht.!

Voor mij zit de vakantie er al weer op. De stevige bergwandelingen in Oostenrijk hebben deugd gedaan. En eerlijk..., het pikt nu toch wel een beetje. Vooral dan het vroege opstaan en de confrontatie met het verkeer wanneer ik opdrachten heb in de stad. Want zelfs in augustus zijn er overal wegenwerken!


Tegelijk kijk ik uit naar al die boeiende gesprekken, hetzij met kandidaten, hetzij met coachees. Allemaal unieke verhalen van mensen met dromen en talenten. Wat is er mooier dan hen te begeleiden naar een manier om die beiden samen te brengen... Ik geniet er ontzettend van om hen te zien groeien.


Zo heb ik voor mezelf een beter evenwicht gevonden en slaag ik er in om mijn energie in balans te houden.


Bovendien laat de combinatie van consulting met coaching me toe om voeling te houden met wat er leeft op de arbeidsmarkt. En dat is kennis die vaak zeer waardevol blijkt te zijn tijdens de trajecten met mijn coachees.


Het allerbelangrijkste is echter dat ik me kan inzetten voor datgene wat ik echt belangrijk vind, namelijk mensen op weg helpen naar meer werkgeluk.


Wil jij ook een job die overeenstemt met je waarden? Wil je graag meer zingeving vinden in je werk? Meer waardering ervaren? Meer kunnen inzetten op je talenten of een job vinden die je echt graag doet?


Kortom, wil jij na je volgende vakantie met meer energie terug aan het werk? Welke stappen kan je daarvoor vandaag al zetten? Een gesprek met een coach kan al zo'n stap zijn. Het kan helpen om je gedachten te ordenen, of om weer dichter bij jezelf te komen en zo uit te zoeken waar je echt energie van krijgt. Of het kan helpen om op een andere manier naar de zaken te kijken. Een andere mindset genereert al onmiddellijk een heel ander gevoel.


Allemaal belangrijke zaken die veel impact kunnen hebben. Het loont dus zeker de moeite om hier eens goed bij stil te staan.


Maar als je nog vakantie hebt, geniet er dan vooral met volle teugen van. Maak je hoofd even leeg en neem de tijd om terug bij jezelf te komen.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page